Un home ha estat condemnat a 18 anys de presó per violar a les quatre filles menors de la seva parella. L'agressor ha reconegut els abusos sexuals, que van ser continus.

Abusos sexuals continus i "greument ultratjants"

L'acusat, identificat com a Diego Jesús Yoris i resident a Santa Fe (Argentina), ha reconegut la seva responsabilitat penal "com a autor d'abús sexual greument ultratjant, en concurs ideal, amb promoció a la corrupció de menors, en perjudici de dues persones; i d'abús sexual amb accés carnal amb promoció a la corrupció de menors en detriment d'altres dues", segons les declaracions del fiscal del cas recollides pel diari argentí Crónica. 

Cort de justifica de Santa Fe (Argentina) / Alexander Joa

El judici s'ha celebrat a la província argentina de Santa Fe, que és on resideix l'abusador / Google Imatges Alexander Joa

Els delictes es van cometre entre el 2014 i 2019, que va ser el temps en que el condemnat va conviure amb la seva parella i tres menors d'edat. A més, durant els dos primers anys també va conviure amb una quarta menor, de qui també en va abusar. 

L'agressor accepta la pena de 18 anys de presó

"Les agressions van succeir de manera contínua i sistemàtica i les quatre persones abusades van ser sotmeses i humiliades per Yoris", afegeix el fiscal. 

La defensa ha acceptat els 18 anys de presó, mentre que les víctimes també han notificat la seva conformitat a una condemna que mantindrà a Yoris una llarga temporada entre reixes pels seus injustificables actos.