Unes dues-centes persones han donat suport a la família de Janet Jumillas aquest dimarts al vespre en una concentració a la plaça de la Vila de Viladecans, davant de l'ajuntament de la població.

Els familiars de la Janet han encapçalat l'acte, on han demanat que es faci justícia. La cunyada de la noia desapareguda el passat 13 de març ha exercit de portaveu de la família per reclamar que qui li hagi fet mal, que ho pagui com cal.

La família ha aprofitat l'acte per criticar el fet que s'hagin assabentat pels mitjans de comunicació de la troballa d'un cos, ahir al Prat de Llobregat, que tot apunta que podria ser el de la Janet.

La cunyada de la dona ha afegit que "la investigació continua oberta" i ha demanat prudència fins que no es confirmi totalment que es tracta de la seva familiar.

Pendents de la identificació

La família continua pendent de que es confirmi totalment si les restes trobades aquest dimarts a la tarda en un descampat del Prat de Llobregat corresponen o no a Janet Jumillas. L'autòpsia preliminar que s'ha fet aquest dimecres no ha permès identificar amb total seguretat el cadàver per l'elevat estat de descomposició en què es va trobar.

Tot i això, tant la família com els investigadors donen pràcticament per fet que el cos és el de la Janet.