Un grup de veïns de Paterna de Rivera (Cadis) ha convocat per a aquest dimarts a la tarda (18.00 hores) una concentració per donar suport a la família del negoci 'Sabores de Paterna', després que el Ministeri de Sanitat ordenés dissabte la retirada del mercat de tots els productes d'aquesta marca a causa de l'alerta alimentària per listeriosi.

Veïns de Paterna de Rivera volen donar suport a la família

La concentració es farà a les portes de la fàbrica 'Sabores de Paterna'. a fi de donar suport a aquesta empresa en la qual mai no ha passat res" i com "un gest de suport, pacífic i silenciós per donar afecte a la família", segons explica Juan Luis Andrades, un dels promotors de la iniciativa. "Volem donar suport a la família perquè hem vist que ho estan passant bastant malament", ha assenyalat Juan Luis, alhora que ha assegurat que no "entraran en si dona positiu o negatiu, no ens competeix. Només els donarem suport", ha remarcat el veí.

El propietari de 'Sabores de Paterna' assegura que col·labora

Aquest dilluns el propietari de la fàbrica 'Sabores de Paterna', Bartolo Rodríguez, ha assegurat que està col·laborant amb la Junta "en què tot s'aclareixi i que sigui per la salut de tothom". "Aquí no amaguem res", ha assegurat. Rodríguez ha assenyalat que el passat dia 23 d'agost van encarregar una analítica independent d'una partida de Cadis i tot estava bé, per contra, set dies després la Junta va trobar listeria en una peça d'aquesta mateixa partida.