La policia de Manresa (Bages) investiga uns pares que van deixar durant més de vint minuts sols a l'interior del seu cotxe, sense aire condicionat i amb una temperatura que rondava els 40 graus, els seus fills per anar a comprar.

Segons han informat fonts municipals, els fets van passar dissabte passat, 29 de juny, a la tarda, quan la policia local va rebre diverses trucades perquè en un aparcament del centre comercial de Trullols hi havia un cotxe, a ple sol, amb el motor aturat i sense aire condicionat, amb un menor de 8 mesos i un germà de deu anys al seu interior.

Els policies van treure els nens del cotxe

Els agents van arribar al lloc, van treure als menors del vehicle i els van portar al cotxe patrulla, amb aire condicionat, mentre recollien manifestacions dels testimonis que van confirmar que, com a mínim, havien estat a ple sol més de vint minuts.

Els pares van arribar a l'hospital amb bosses de la compra

La policia local va activar als serveis mèdics, que van traslladar el nadó a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa per avaluar-ne el seu estat, moment en què van arribar els pares, amb diverses bosses de la compra.

Malgrat la temperatura que havien suportat a l'interior del vehicle, tots dos germans es trobaven bé de salut. La policia local investiga ara els pares, un home de 41 anys i una dona de 30, tots dos veïns de Manresa, per si se'ls pot atribuir un delicte d'abandonament de menors.