Dos homes d'una mateixa família han estat víctimes d’un robatori amb violència, detenció il·legal i intimidació. Tot això ha passat quan es disposaven a comprar un cotxe a un particular pel qual anaven a pagar 18.000 euros en efectiu.

Amenaces amb pistola i ganivet

Els fets van passar el diumenge a les cinc de la tarda, al municipi gallec de Sarria (Lugo). Les víctimes havien quedat amb el suposat venedor al voltant d’un corredor apartat que comunica Lugo amb Monforte. Quan van arribar, s’hi van trobar dos homes, que parlaven amb accent estranger, i que els van apuntar amb una pistola i un ganivet.

Els presumptes lladres van amenaçar les víctimes, van lligar les mans amb una brida a una d’elles i els van exigir els 18.000 euros en metàl·lic. A continuació, els malfactors van punxar les rodes del cotxe amb el qual havien arribat els dos familiars al lloc dels fets, i van fugir en un altre vehicle, que podria ser un Citröen C4 de color blau.

Dubtes sobre el cas

Un cop van marxar els lladres, els dos homes atacats van alertar els serveis d’emergència. Agents de la Guàrdia Civil i serveis d’assistència sanitària van acudir al lloc on es trobaven i els van atendre i els van traslladar en ambulància fins a un centre hospitalari.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre els fets per tal d’esclarir què va passar. Han sorgit diversos dubtes sobre aquest estrany cas, com per exemple, per què volien pagar  els compradors 18.000 euros en efectiu i no mitjançant una transferència bancària.