Després de tres dies de lluita, el Gerard Ticó no ha pogut superar les ferides del brutal accident de trànsit que va patir i aquest divendres al vespre ha acabat morint.

"L'accident va ser massa bèstia"

El jove, de 29 anys i veí de Barcelona, no s'ha pogut recuperar de l'accident que va patir aquesta setmana. "L'accident va ser massa bèstia", ha assegurat el seu pare, Enric Ticó, diputat al Parlament de Catalunya per CDC entre els anys 1984 i 1988, actualment director general de l'empresa pública Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (Cimalsa) i des de fa molts anys vinculat al departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

"No puc pensar en una vida sense tu"

"Un xaval admirable, fort, bona persona i compromès, 29 anys de bondat", assegura el seu pare en una piulada d'emoció. "No puc pensar en una vida sense tu, fill meu! T'admiro i t'estimo!".

Vinculat a la Viquipèdia

Gerard Ticó -Gerhidt, com es feia dir, pel seu nick- formava part de la redacció del diari digital ElEstado.net i també era molt reconegut a la comunitat que gestiona entrades a l'enciclopèdia en línia Wikipedia, on feia d'editar de textos en diverses temàtiques. La Viquipèdia catalana ha fet arribar a la seva família i amics el condol per la pèrdua, als 29 anys, del Gerard.

Missatges de condol

Un reguitzell de polítics, actuals i jubilats, han fet arribar des de Twitter ànims a la família Ticó Guiu. El president Carles Puigdemont, entre d'altres, han enviat missatges de condol a Enric Ticó.