La que havia de ser una nit especial per un grup d’amics anglesos va acabar sent inoblidable pels motius equivocats: sempre recordaran la brutal pallissa que els van donar un grup de porters de discoteca, asseguren, armats amb pals de ferro.

Un nuvi i set dels seus amics estaven celebrant el comiat de solter i van triar la turística vila de Benidorm, a Alacant. Després de sortir de l’hotel, es van dirigir a la zona de bars de la població, però, “espantats” per la quantitat de prostitutes que es van trobar al carrer, van decidir entrar en un dels establiments.

sang ferit benidorm

Els agressors van obrir el cap a més d'un dels ferits / Mirror

A les portes, però, un lladre els va intentar robar, i el grup de vuit homes, d’entre 21 i 62 anys, el van fer fora a empentes. Immediatament, un grup de porters van sortir dels establiments, es van endur el carterista i els van envoltar. Poc després van arribar més vigilants, armats amb barres de ferro, i van començar a agredir-los.

"Com un eixam de vespes"

El nuvi va patir una contusió al genoll i va quedar-se, gairebé, sense caminar fins el dia del casament. Altres amics van patir fractures i ferides obertes, i fins i tot un d’ells va quedar-se inconscient a terra. Set dels homes van acabar a l’hospital i van haver de tornar abans d’hora al seu país.

grapes benidorm

Grapes al cap d'un dels agredits / Mirror

“No havíem begut tant, va ser horrorós”, assegura un dels joves al Daily Mirror. “Va ser com un eixam de vespes, no vam poder ni defensar-nos”. Per sort, i tot i que amb bona part dels convidats recuperant-se encara de les lesions, el casament es va poder celebrar pocs dies després.