La Policia Nacional ha detingut un home de 51 anys per un presumpte delicte d'odi en proferir insults racistes contra una dona negra en un autobús de Madrid, el de la línia M1 de l'EMT, que connecta Embajadores amb Sevilla.

El detingut hauria clavat un cop de puny a la dona

 

El succés, que ha avançat aquest dijous Onda Madrid i han confirmat fonts de la Direcció Superior de Policia Nacional, va passar la tarda del passat 6 d'agost, quan el detingut va insultar una viatgera d'origen dominicà i d'uns 50 anys.

L'arrestat va començar a insultar "greument" la dona, d'origen dominicà amb nacionalitat espanyola, amb expressions vexatòries i despectives com 'Puta, vés-te'n al teu país', 'Negra de merda, heu vingut aquí per treure'ns el treball' o 'Només saps menjar polles '. A part, la va colpejar i la va escopir.

Davant d'aquests insults, la dona es va posar "molt nerviosa" i va demanar auxili al conductor de l'autobús, que va procedir a aturar el vehicle i va trucar a la Policia Nacional, que es va presentar ràpidament al lloc i va detenir l'agressor.