Barcelona està aturada. La guerra contra el coronavirus obliga la gent a quedar-se a casa i això provoca que els carrers estiguin buits o amb molt poques persones: viatges al supermercat, per anar a treballar o per anar al metge.

Això ha provocat que la gent es fixi més amb detalls que durant el dia a dia normal, potser havien passat desapercebuts o haguessin desaparegut més de pressa del paisatge urbà.

Coloms morts

Aquesta setmana han aparegut en un parc públic, a tocar del Mercat del Ninot i de l'hospital Clínic, desenes de coloms morts a terra. Els animals es van trobar entre els carrers Casanova i Provença, a l'Eixample, aquest passat dijous, a les dues del migdia.

Investigació oberta

La Guàrdia Urbana de la ciutat ha obert una investigació per aclarir els fets, que ara mateix, encara no ha acabat. Els agents van retirar els cadàvers dels coloms i es va fer una inspecció a fons de la zona.

La policia també va recollir mostres dels tres punts d'alimentació que hi ha a la zona per tal d'examinar si havien estat sabotejats.

Misteri no resolt

De moment, el misteri sobre la mort dels coloms encara no s'ha pogut resoldre. A les xarxes socials, font de totes les teories de la conspiració, algú s'atreveix a relacionar-ho amb la malaltia covid-19. Els experts, ara per ara, no hi veuen una relació directa, però caldrà acabar la investigació per tenir una conclusió clara sobre la mort dels coloms al centre de Barcelona.