Agents de la Policia han detingut un home de 29 anys per presumptament col·locar una càmera oculta en un bany de dones d'un campus de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La investigació va arrencar el gener passat, quan una usuària d'aquest bany públic es va adonar de la presència d'una microcàmera oculta al porta-rotlles de paper higiènic, han explicat les forces de seguretat en un comunicat. La dona va advertir els empleats del centre, es va interposar la denúncia i es va lliurar la càmera als agents.

Una usuària va descobrir la microcàmera oculta al porta-rotlles del paper higiènic

 

Els agents, en analitzar la càmera, han pogut observar que contenia vídeos gravats al lloc en què va ser instal·lada i enregistraments de prova realitzats pel sospitós al seu domicili, així com d'altres on es podia visualitzar part de la vestimenta de l'autor en el moment de, presumptament, col·locar el dispositiu al lavabo públic.

Els agents van localitzar en el registre dut a terme al domicili del detingut algunes de les peces de roba fetes servir suposadament en el moment de col·locar la càmera al bany, així com el lloc on es va registrar l'escena de prova analitzada pels agents. L'home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.