Els assistents a un funeral a Wiethagen, a l'àrea de la ciutat alemanya de Rostock, a l'est del país, van acabar amb una col·locada de marihuana involuntària.

Com és tradicional a la zona, els assistents van ser convocats a un restaurant per prendre cafè i pastís. Però per a la seva sorpresa, van acabar menjant un dolç elaborat amb cànnabis.

Tretze persones es van intoxicar i van experimentar nàusees i marejos

 

Com a resultat, tretze persones es van intoxicar i van experimentar nàusees i marejos, necessitant assistència sanitària. Pel que sembla, l'encarregat de fer els dolços li va demanar a la seva filla de 18 anys que l'ajudés a posar-los al forn a casa, informa La Voz de Galicia.

Però a l'hora d'agafar-los de la nevera i portar-los al restaurant, l'encarregat va agafar un pastís elaborat per la seva filla per a consum privat cuinat amb un ingredient especial. Ara, la jove està sent investigada per determinar quina va ser la seva responsabilitat en els fets.

Els fets van passar el mes d'agost passat, però les autoritats ho han fet públic ara per respecte a la família i als amics de la morta.