Un home s’ha quedat sense llengua després que intentés violar una metgessa que dormia a la zona de descans de l’hospital on treballa a Bloemfontein, una de les capitals de Sud-àfrica. La doctora es va defensar quan l’home intentava fer-li un petó a la boca i li va mossegar la llengua, arrencant-li una bona part.

Els fets van passar dimarts de la setmana passada sobre les dues de la matinada. L’home es va fer passar per un pacient i va entrar a l’hospital per a dirigir-se a la sala de guàrdies, on la víctima, de 24 anys, estava dormint. La metgessa es va despertar amb l’home damunt seu i intentant ficar-li la llengua a la boca. Va ser aleshores quan es va defensar mossegant-li.

Les estadístiques asseguren que hi ha 110 violacions cada dia a Sud-àfrica, tot i que la xifra podria ser 4 vegades superior

Després de la mossegada, l’home va fugir de l’habitació cridant de dolor i deixant un rastre de sang. L’home va fugir de l’hospital, però el van detenir quan va entrar en un altre centre mèdic perquè el tractessin de la ferida.

El sospitós, de 32 anys, el van curar temporalment i el van tornar a portar al lloc on havia passat tot, on la metgessa el va reconèixer com a autor dels fets. Després el van traslladar a un centre privat, on el van operar per intentar reconstruir-li la llengua.

home llengua arrencada sud àfrica

L'home va perdre bona part de la llengua en l'intent de violació / Facebook

L’home l’han posat a disposició judicial per l’intent de violació, tot i que no declararà davant dels magistrats fins que s’hagi recuperat de la ferida.

Segons les estadístiques, cada any 40.000 dones són violades a Sud-àfrica, tot i que se sospita que les xifres són molt superiors perquè la majoria, tres de cada quatre, no es denuncien. També hi ha estudis que asseguren que el 40% de les dones del país patiran una violació al llarg de la seva vida.