El carrer de l'Om, al cor del Raval de Barcelona, s'ha convertit des de fa mesos en un polvorí. No fa gaires setmanes els Mossos d'Esquadra van ser rebuts per un dels veïns, un ocupa il·legal, amb llançaments de plats.

Després d'una tensa detenció, el passat 26 de maig es va arrestar un home de 40 anys i de nacionalitat marroquina. Nascut l'any 1978 i amb més de 20 detencions al seu currículum, per tota mena de delictes, els agents de Ciutat Vella el van poder detenir llavors per atemptat contra agents de l'autoritat, resistència i desobediència i amenaces.

Arsenal amagat al bloc ocupat

Ara, però, els Mossos d'Esquadra han descobert que l'home hagués pogut fer molt més mal a la policia en el moment de la seva detenció. Aquest cap de setmana, agents de Ciutat Vella han estat requerits per evitar una nova ocupació en aquest bloc, el número 9, del carrer de l'Om.

Coctels Molotov Ciutat Vella

Els Mossos han trobat diversos còctels Molotov a l'interior del bloc del número 9 del carrer de l'Om.

Quan van accedir al pis hi van trobar un arsenal que, segons les primeres investigacions i tal com ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials, era de l'home que es va detenir a finals de maig.

Còctels Molotov preparats per fer servir

Entre els objectes que la policia va trobar al pis ocupat hi havia còctels Molotov preparats per utilitzar. Ampolles de vidre amb líquid incendiari i mocadors. També, tal com es pot veure en aquestes imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, bats de beisbol, martells, una catana i altres armes blanques. Aquest arsenal estava amagat a la caixa de comptadors del bloc ocupat, al carrer de l'Om.

Investigació oberta

La policia ha obert una investigació per aclarir de qui és el perillós material que els agents de seguretat ciutadana han trobat aquest cap de setmana a la casa ocupada. Els Mossos volen saber si l'arsenal és de l'home que van detenir i quines intencions tenia