És una de les imatges virals d'aquestes pasqües que ja tenim a tocar. Un coala es cola en una casa i es posa en l'arbre de Nadal.

Arriba a casa seva i troba un coala en l'arbre de Nadal

Quan Amanda McCormick va arribar a casa seva a Adelaide, Austràlia, i va trobar que totes les llaminadures que hi havia en l'arbre de Nadal de la sala d'estar havien estat escampades per terra no va trobar una explicació.

La sorpresa va arribar poc després, quan va alçar la vista cap a l'arbre i va veure reposant en ell un bonic coala que la mirava entre curiós i atemorit.

Mare de Taylah, de 16 anys, i Hayden, de 13, Amanda explica que la seva filla "havia deixat la porta oberta aquell dia perquè el gos pogués entrar i sortir".

Coala en arbre de Nadal / Arxiu|Arxivament

Amanda McCormick es va endur una gran sorpresa en entrar a casa i trobar-se un coala posat en el seu arbre de Nadal / Arxiu

El coala va ser tornat al seu entorn natural

Molt probablement, el coala va entrar a la casa d'Amanda sense que ningú se n'adonés. "Va haver de passar unes de bones tres hores rondant per casa abans que el descobríssim".

El simpàtic animal va ser rescatat per un equip d'especialistes i tornat al seu entorn natural, no sense abans haver protagonitzat una de les fotos virals d'aquest Nadal.