Elena Struthers-Gardner, de 60 anys, ha mort a la seva casa d’Anglaterra en clavar-se una palleta de metall a l’ull i travessar-li el cervell.

La dona duia a la mà un got amb tapa i palleta i va ensopegar, amb la mala sort que se li va clavar la palleta a l’ull esquerre i li va causar una lesió cerebral mortal, informa The Independent.

La dona era propensa a desmaiar-se a causa de les lesions a la columna

 

L’exgenet tenia problemes de mobilitat des que va patir un accident d’equitació amb 21 anys i era propensa a desmaiar-se a causa de les lesiones a la columna. "Vaig anar a la cuina i vaig trobar-la estesa al costat de la porta, entre l’estudi i la cuina. Vaig veure que tenia la palleta clavada al cap i vaig trucar a una ambulància”, ha narrat Mandy, la seva companya sentimental.

La seva parella explica que la dona del telèfon li va demanar que li donés el tomb. “Vaig girar-la i vaig veure que la palleta li havia travessat l’ull esquerre”. Els metges de Southampton General Hospital “mai havien vist una ferida com aquesta”.

El perill de les palletes de metall

El forense Brendan Allen ha advertit del perill de les palletes de metall en vasos amb tapa, atès que si no n’hi hagués hagut, la palleta s’hauria mogut de lloc.

L’any 2016, la cadena Starbucks va haver de retirar quasi tres milions de palletes de metall després de rebre múltiples denúncies perquè diversos nens s’havien tallat la boca al beure.