Cinc persones han resultat ferides per un incendi en un pis a Pineda de Mar (Maresme). Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís del foc s'ha rebut a les vuit del matí d'aquest diumenge i sis dotacions del cos s'han desplaçat al lloc per apagar les flames, que calcinaven la cuina i el menjador d'un habitatge en un segon pis.

Els fets han tingut lloc poc abans de les vuit del matí d'aquest diumenge al número 298 del carrer Garbí de Pineda de Mar. Sis dotacions dels Bombers s'han desplaçat al lloc per apagar les flames, que calcinaven la cuina i el menjador d'un pis situat a la segona planta de l'immoble.

Els afectats són dos adults, una dona de 66 anys amb cremades greus i un home menys greu per fum, i tres menors, intoxicats també lleus per fum. Tots cinc han estat evacuats a l'Hospital de la Vall d'Hebron pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha destinat dos helicòpters, 3 ambulàncies i 1 vehicle de comandament. L'incendi s'ha pogut controlar en mitja hora i ja està totalment apagat.