La Policia Nacional ha detingut a Jaén, Madrid i Còrdova quatre persones d'un total de cinc, relacionades amb la mort de Miguel Ángel López, un home de 32 anys d'origen colombià, que va desaparèixer a Jaén el novembre de l'any passat i les restes del qual han estat trobades aquest dimecres passat.

Segons ha informat en roda de premsa la subdelegada del Govern a Jaén, Catalina Madueño, juntament amb l'inspector en cap de l'UDEV, Alfonso Ruiz, i el comissari en cap de la Policia Nacional, José Miguel Amaya, la cinquena persona relacionada amb la mort d'aquest jove es troba a la presó per altres fets.

Han trobat el cos enterrat en una olivera

 

El cos del jove ha estat localitzat amb un georadar enterrat en una olivera al municipi de Jaén, i es troba a l'Institut Anatòmic Forense per practicar-li l'autòpsia i així conèixer les causes de la seva mort i confirmar la seva identitat. Segons la Policia, el jove podria haver mort el mateix dia de la seva desaparició, el 14 d'octubre del 2018, encara que la seva absència no es va denunciar fins un mes després.

Pel que sembla, aquell dia el jove va estar a la Fira de San Lucas, a Jaén, i després es va traslladar al pis on vivia al barri de Peñamefécit per continuar la festa, en la qual van ser presents els cinc implicats. Els detinguts passaran a disposició judicial una vegada que hagin prestat declaració a les dependències policials fins on han estat portats després de la seva detenció.