El crim de Castro Urdiales (Cantàbria) hauria pogut tenir lloc el mateix mes que va desaparèixer en Jesús, la víctima. Els investigadors troben que la dona de fer feines, que treballava a la casa de la parella, hauria pogut llençar a les escombraries, sense saber-ho, el cos sense cap de l'home.

Quatre dies abans de denunciar la desaparició d'en Jesús, la seva xicota, María del Carmen, va demanar a la dona de fer feines que comencés a treballar més d'hora per tirar unes bosses a la brossa, segons explica Espejo Público. Quan va declarar davant del jutge, la treballadora va explicar que les bosses pesaven molt i que va haver de fer uns quants viatges als contenidors.

La policia amplia la investigació

Després de tenir coneixement de les declaracions de la treballadora, la Guàrdia Civil ha posat en marxa les diligències per començar a buscar les restes de la víctima a l'abocador de Castro Urdiales.

La Guàrdia Civil també ha ampliat la recerca a uns terrenys de 1.200 metres quadrats que són propietat de la víctima. Tanmateix, el cosí de sang d'en Jesús pensa que la policia no trobarà pas res. Assegura que els últims mesos no hi ha hagut moviments de terra i que la dona detinguda no coneixia el lloc exacte d'aquest terreny.

El cap és del xicot de la detinguda

Les anàlisis de les últimes hores han confirmat que el cap que dissabte va aparèixer dins una capsa a Castro Urdiales és d'en Jesús, el xicot de la detinguda que va desaparèixer fa mesos.

S'acaba la inspecció de la casa de la parella

Aquest dijous s'ha acabat la inspecció de la casa on vivia la parella, que ha durat cinc dies. En la recerca de restes biològiques i hi ha participat en Marley, el gos a què ja es va recórrer en casos com els de Gabriel Cruz o Diana Quer.