"Morireu tots" és la frase que es pot llegir en una de les façanes de la casa ocupada on vivien l'Aimel i la Rachel, els dos nens assassinats i enterrats a Godella (València). L'habitatge és a pocs metres d'una urbanització de luxe del municipi veí de Rocafort —coneguda per haver estat la residència habitual d'exfutbolistes del València CF com ara Andoni Zubizarreta o David Villa—, al final d'un camí de terra ara precintat.

La casa té aspecte d'abandonada. Una gran obertura a la paret a tall de porta permet a ElCaso.cat accedir a dins. La primera impressió és un espai brut, ple de grafitis i on les escombraries s'acumulen a cada cantonada. Penjada del sostre, una gran corda amb ninots de peluix lligats sembla l'única prova que en aquesta barraca María G.M. i Gabriel Salvador hi vivien juntament amb els seus dos fills, de tres anys i mig i cinc mesos.

A la part posterior de l'habitatge hi ha una mena de jardí que l'Aimel i la Rachel feien servir com a pati d'esbarjo. Les joguines dels nens —un tobogan i un sorral, entre d'altres— s'entremesclen amb la vegetació i la brutícia. En alguns punts encara queden les marques d'una retroexcavadora que ahir van utilitzar els operaris en la recerca dels nens. També hi ha diferents zones mal cuidades que els pares feien servir com a hort.