Ensurt dels grossos a Montcada i Reixac aquest passat cap de setmana. La policia local del municipi del Vallès Occidental (Barcelona) va rebre la trucada d'alerta d'una mare que el seu fill, que té problemes psicològics, s'havia presentat a casa amb una escopeta i que no sabia quines intencions tenia. La mare estava molt espantada i va avisar a la policia, que es van desplaçar fins a casa de la família.

Tot i això, en arribar i trucar a la porta, ningú va contestar. Els fets van posar encara en més alerta a la policia, que s'esperava el pitjor. Després d'intentar diverses vegades accedir al pis i per comprovar si el fill i la mare estaven bé, van acabar accedint per la força a la casa.

Quan van poder localitzar el fill i l'arma llarga, van poder comprovar també que es tractava d'una arma simulada i que no era de foc real. La Policia Local va poder confiscar l'arma.

Incident amb arma simulada a Barcelona

Aquest cap de setmana un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va interceptar un home, de nacionalitat romanesa i de 52 anys, amb un revòlver a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona. L'agent i un vigilant de seguretat van poder detenir l'home, a qui es va imputar un delicte de desordres públics. L'agent va poder confirmar que l'arma també era simulada, com en el cas de Montcada i Reixac.