Atenció a les duríssimes paraules d'un cartell contra els que no segueixen els consells per prevenir el contagi del coronavirus que ja s'ha fet viral.

De cartells contra els incomplidors n'hem vist molts i la majoria també s'han fet virals però, aquesta vegada, els parlem d'un missatge especialment contundent que arrasa a les xarxes socials.

"Bajo nivel cultural"

Certament, cada cop són més les notícies de festes o trobades multitudinàries malgrat les advertències i els preocupants rebots del coronavirus. Sembla estrany i mentida però n'hi ha molts que no acaben de respectar els consells i les obligacions que tenim per mirar de plantar cara al maleït virus mentre esperem la vacuna amb candeletes.

"Tu familia y tus amigos realmente no te importan"

El cartell es titula: "Rasgos psicológicos de porqué no llevas mascarilla". A partir d'aquí, destaca tres punts:

1.- Bajo nivel cultural (No lees, no atiendes o no entiendes las recomendaciones sanitarias. No eres consciente del grave problema que generan los asintomáticos. Tú puedes ser uno de ellos).

2.- Complejo de inferioridad (Tu crees que por llevar mascarilla muestras debilidad cuando realmente estás mostrando todos los complejos que te impiden mostrarte vulnerable).

3.- Egoísmo (Llevar mascarilla protege a la sociedad, cuando no la llevas estás mostrando que la sociedad, tu familia y tus amigos realmente no te importan).

"En lucha contra los gilipollas y el coronavirus"

"En lucha contra los gilipollas y el coronavirus". Amb aquest titular un altre cartell adverteix del risc de "juergas, quedadas, comilonas...". 

Cartel coronavirus Zaragoza / Twitter @El Sebi2

Aquest és un altre dels cartells contra els incompliments del coronavirus que s'ha fet viral / Twitter_@El Sebi2

"¡Gracias a vosotros, gilipollas, vamos a caer como moscas!"

El cartell, que ha aparegut al passeig de la Independència de Saragossaacaba dient: "¡Gracias a vosotros, gilipollas! ¡Vamos a caer como moscas!"

Altres cartells s'han fet amb molta més gràcia. Aquest és el cas d'una botiga de Saragossa que ha penjat un cartell que diu "Si entras en la tienda sin mascarilla, tendremos que tomarte la temperatura". Fins aquí, tot correcte i res estrany! La gràcia del cartell que la fet viral és en la postdata: "Solo tenemos termómetros rectales".