Un home de 56 anys ha estat detingut per tancar-se al bany amb la seva empleada per intentar besar-la a València. Els fets van tenir lloc el passat 15 de setembre mentre la víctima i el seu cap compartien un dinar amb les seves respectives parelles en un local. La policia -que va tenir coneixement dels fets dilluns- va arrestar l'home aquest divendres com a presumpte autor d'un abús sexual.

Dinar de parelles

L'incident es va produir el passat 15 de setembre, quan el sospitós i la víctima, que era la seva empleada, es trobaven en un local de València amb les seves respectives parelles, han detallat les forces de seguretat en un comunicat. Pel que sembla l'empleada va anar al bany, on el seu cap la va abordar, va tancar el lavabo per dins i la va agafar per la cintura per intentar besar-la. El nòvio de la víctima, davant de la tardança a sortir, va intentar accedir al bany i el sospitós li va impedir.

Els agents van tenir coneixement dels fets dilluns i després de diverses comprovacions van detenir aquest divendres al sospitós com a presumpte autor d'un abús sexual. L'arrestat ha estat posat en llibertat després de declarar i no sense abans ser advertit de l'obligació de comparèixer davant de l'autoritat judicial quan fos requerit.