La presumpta assassina del crim de Castro Urdiales (Cantàbria), María del Carmen, va repartir durant mesos menjar casolà i croquetes a les veïnes del poble.

La dona acusada d'haver matat el seu marit, haver-lo decapitat, bullit el cap i regalat en una capsa de cartró a una veïna, ara ens porta un nou sorprenent capítol de la història.

Les croquetes de Castro Urdiales

Fa uns dies, una veïna de la localitat del poble de Castro Urdiales va denunciar que havia trobat un cap d'un home dins una capsa de cartó. El cap pertanyia a Jesús María, un banquer jubilat que portava desaparegut des de l'11 d'abril. Finalment, la investigació de la Guàrdia Civil ha apuntat com a principal autora del crim la dona del difunt, María del Carmen.

Les teories i anècdotes sobre aquest crim han estat nombroses, una d'elles va ser aquest dimarts quan la sospitosa va declarar que havia bullit el cap de la seva parella perquè no fes pudor. Ara, la història porta un nou capítol quan diverses veïnes del municipi han declarat al Programa d'Ana Rosa (Telecinco) que María del Carmen feia mesos que repartia croquetes i menjar casolà a la gent del poble. 

Desaparició al febrer

Jesús, que tenia 67 anys, va desaparèixer al febrer. La dona va denunciar-ne la desaparició un mes més tard, argumentant que el seu nòvio l'havia abandonat sense donar explicacions. A la policia no li va quadrar aquesta versió després que comprovés que en els comptes de Jesús no hi havia hagut moviments bancaris.

Això va portar la policia a escorcollar el pis. Abans de fer-ho, la Carmen va anar a casa d'una amiga i li va lliurar una caixa en la qual li va assegurar que hi havia joguines sexuals. La dona li va dir a l'amiga que no volia que la policia trobés les seves suposades joguines sexuals perquè no s'emportessin una mala impressió.

Dissabte passat, mesos després que la Carmen lliurés la caixa a la seva amiga, aquesta va obrir-la per curiositat i va descobrir el cap d'un home dins. La Carmen, en ser detinguda, va assegurar que el cap el va trobar a la porta de casa seva i que el va guardar perquè era l'únic record que tenia de la seva parella.