Un vol de Delta Air Lines amb destinació Fort Lauderdale, Florida, va ser desviat dimecres a causa d'una "irregularitat en la pressurització de la cabina" que, segons els informes, va obligar els pilots a realitzar un descens ràpid de 39.000 peus a 10.000 peus en tan sols set minuts.

Les màscares d'oxigen van ser desplegades manualment per la tripulació

 

L'avió es va veure obligat a realitzar un aterratge d'emergència a Tampa al voltant de les 5.00 hores de la matinada, aproximadament una hora i mitja després de l'enlairament, segons mostren els registres de vol.

A les fotos i vídeos presos des de l'interior de la cabina, es podien veure màscares d'oxigen, que van ser desplegades manualment per la tripulació, penjant del sostre de la cabina.

Una escena aterridora i caòtica

Un passatger a bord de l'avió ha descrit l'escena com aterridora i caòtica. "Quan les màscares d'oxigen van caure des de la part superior de l'avió, el caos es va produir entre els passatgers", explica Harris DeWoskin a WSB-TV. "Van ser entre 60 i 90 segons en què no sabíem què estava passant. A 15.000 peus a l'aire, va ser un moment aterridor ", afegeix.

Un altre passatger ha dit a Twitter que ràpidament va enviar un missatge de text a la seva família per dir-los que els estimava i va abraçar el seu fill petit, amb qui viatjava. També ha aprofitat l'oportunitat per alabar l'equip de Delta pel seu control del succés, com han fet altres persones a bord.

Delta s'ha disculpat per l'incident en un comunicat. "Demanem disculpes als nostres clients del vol 2353 d'Atlanta a Fort Lauderdale, que es va desviar a Tampa per precaució i va aterrar sense incidents després d'una irregularitat de pressurització de cabina al camí," ha declarat l'aerolínia. Després de l'aterratge, els passatgers van ser transportats amb autobús des de Tampa a Fort Lauderdale. L'avió està sent avaluat per equips de manteniment.