Un avió que feia el trajecte entre Dublín i Reus ha hagut d'estar gairebé una hora fent voltes sobre l'aeroport de la capital del Baix Camp aquest dilluns a tarda. El motiu: una guineu que s'ha colat a la pista d'aterratge.

El Boeing 737 va sortir d'Irlanda a les sis de la tarda d'aquest dilluns i havia d'aterrar a Reus a les nou del vespre però no ho va poder fer per la presència d'una guineu a la pista.

Protocol de seguretat

Durant més de 60 minuts va fer vols d'espera mentre s'activava el protocol de seguretat i es treballava per localitzar l'animal i poder-lo treure de la pista central de l'aeroport de Reus.

Captura de pantalla 2019 09 17 a les 15.51.32

La presència d'aquest tipus d'animals a la pista de l'aeroport no és habitual però, tot i les mesures de seguretat, ja s'han repetit situacions semblants. A l'aeroport de Reus hi ha un grup de falcons que lluiten contra ocells que alguns cops han complicat l'aterratge d'alguns vols.

Ja són a Salou

Finalment la història ha acabat bé. Els 150 passatgers que portava l'avió de Ryanair han pogut arribar bé a Reus al voltant de les onze de la nit i ja són a Salou, on passaran part de les seves vacances entre sol i platja -si el temps i les guineus els hi permeten.