Un pederasta nord-americà ha protagonitzat tota una fita per intentar "guanyar-se" una nena de 14 anys, però s'ha acabat emportant una decepció: la nena no era tal. L'home de 32 anys va caminar des d'Indiana fins a Wisconsin per mantenir relacions sexuals amb la menor amb la que xatejava i que ella havia rebutjat prèviament.

Finalment, la jove era una policia encoberta i van detenir a l'home quan li faltaven deu quilòmetres per arribar al seu destí. 

La llarga marxa

Tommy Lee Jenkins, de 32 anys, va començar a xatejar amb la "Kylee", una adolescent de 14 anys que vivia a Wisconsin. En les seves converses intenses l'home li demanava fotografies sexualment explícites i, sobre tot, li deia que volia conèixer-la per mantenir relacions sexuals. Finalment, la "Kylee", que era una policia encoberta, el va rebutjar.

A partir aquest moment, l'home va decidir iniciar una llarga caminada des del poble de Whitestown (Indiana) fins on suposadament vivia la jove, Neenah (Winsonsin), que se situen a una distància total de 576 quilòmetres. Durant la marxa, Jenkins mantenia informada a la menor sobre tots els seus moviments pels diferents pobles i zones dels EE.UU que creuava per recuperar-la. 

Quan ja només li faltaven deu quilòmetres per acabar la seva gran caminada desesperada es va trobar una sorpresa: els agents policials de la zona l'estaven esperant per detenir-lo, segons va anunciar el mateix Departament de Justícia de Winsconsin en un comunicat aquest divendres 11 d'octubre.

"Kylee", la policia encoberta

La noia que xatejava amb Jenkins, es feia dir "Kylee" i era una adjunta del xerif del Comtat de Winnebago.

La noia que xatejava amb Jenkins, es feia dir "Kylee" i era un adjunta del xerif del Comtat de Winnebago

La dona va ser una de les participants en la detenció de Jenkins a la frontera del comptat de Winnebago, juntament amb els diputats del xèrif i un agent especial de l'Oficina Federal d'Investigació (FBI). 

Acusació i antecedents de Jenkins

La justícia ha acusat Jenkins de persuadir, induir i incitar a una menor a participar en activitats sexuals il·legals. En cas que es declari culpable, l'home s'enfronta a penes de 10 anys de presó, entre altres.  Segons apunta el New York Post, l'home va arribar a dir-li a la jove que volia tenir fins a 500 fills amb ella i que el primer fill arribaria en poc menys d'un any.

El 2011 ja el van condemnar a quasi un any de presó per haver maltractat a dos nens de 7 i 8 anys  

No és el primer cop que Jenkins està acusat de maltractament infantil. El 2011 ja el van condemnar a quasi un any de presó i quatre de llibertat condicional per haver maltractat a dos nens de 7 i 8 anys.