Els Mossos d'Esquadra investiguen el cadàver que van trobar uns ciutadans en una zona boscosa de la carretera de les Aigües de Barcelona aquest passat diumenge, 12 de maig. Aprofitaven el dia de festa per passejar per aquest punt cada cop més concorregut de la ciutat quan es van emportar un bon ensurt: una persona morta i en avançat estat de descomposició.

carretera aigues barcelona

Imatge de la carretera de les Aigües de Barcelona / Robert Cooke (Google Maps)

Aixecament del cadàver diumenge a la tarda

Una patrulla de la policia catalana va apropar-se al punt que van facilitar els ciutadans i van confirmar que la troballa era el cadàver d'una persona. Agents d'investigació i el jutge de guàrdia van fer l'aixecament del cadàver i van iniciar les investigacions per aclarir qui era la persona que havia aparegut sense vida.

Ara per ara, i segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, el cos encara no s'ha pogut identificar i s'està treballant per poder saber com va morir. El que sí que ha confirmat la policia és que no hi ha indicis que el cos hagi estat mort de manera violenta. Un fet, però, que haurà de confirmar l'autòpsia i l'estudi forense que es farà a la víctima.

Sense signes de violència

A simple vista, però, el cadàver no mostra signes de criminalitat ni de violència. Quan la policia tingui més detalls de com va morir i la identitat de la víctima, que pot ser trobada amb les traces d'ADN, serà més fàcil tancar el cercle.