La Guàrdia Civil de Tarragona demana la col·laboració ciutadana per poder determinar la identitat del cadàver que van trobar el passat 8 de febrer al riu Ebre, al seu pas per Tortosa (Baix Ebre). El cos de l'home presentava ferides de bala i tenia les mans amputades.

Sense identificar el cadàver trobat el 8 de febrer

Un grup de persones va trobar el cos d'un home d'entre 40 i 50 anys, al paratge conegut com Partida Font de Quinto, a la localitat de Campedró-Tortosa. Un mes després no se n'ha pogut determinar la identitat i és per això que la Guàrdia Civil demana la col·laboració de la ciutadana, que els pugui facilitar qualsevol dada o pista per esbrinar de qui es tracta.

La descripció que s'ha fet correspon a un home de mitjana edat, al voltant del metre 75 centímetres d'alçada i d'entre 85 i 95 quilos; no duia tatuatges i la seva principal característica és una petita cicatriu a la regió del llavi superior esquerre. 

En el comunicat s'ha adjuntat el retrat robot.

Retrato robot hombre / Guardia Civil
Retrat robot de l'home trobat mort al riu Ebre a Tortosa el passat 8 de febrer

La Guàrdia Civil de Tarragona té un telèfon a disposició, el 062.

Investigació oberta

La investigació segueix el seu curs, continua centrada en la identificació del cadàver i aclarir com va morir -si va caure a l'aigua ja mort o va morir ofegat-, un cop esbrinat aquest punt es buscarà el o els responsables d'aquesta mort.