Investigació oberta a Harlem per localitzar dues persones que van abandonar el cadàver d'un jove de 27 anys aquest dijous a la matinada. El cos estava ferit per arma de foc i el van abandonar embolicat amb una manta vermella davant d'una cafeteria Starbucks d'aquest conegut barri de Nova York.

La policia ha confirmat que es tracta d'un homicidi i treballa per poder identificar el jove i també localitzar a les dues persones que van abandonar el cadàver.

El van transportar amb un carretó de la compra

Segons es veu a les imatges de les càmeres de seguretat, el van arrossegar amb un carretó de la compra i el van deixar davant d'aquesta coneguda cafeteria.

Va ser un vianant que va veure els peus com sortien de la catifa i va avisar a la policia. Tot i avisar ràpid a la policia, ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. El cos sense vida presentava també cops al cap i diversos trets de bala al pit. Les proves forenses han confirmat que l'home va ser abandonat ja mort.

Encara no s'han fet detinguts

A pocs metres del lloc on va ser trobat el cadàver de l'home de 27 anys la policia també va trobar un carretó de compra d'un conegut supermercat americà i que va ser analitzat per intentar aconseguir detalls de les dues persones que van abandonar el cadàver. A hores d'ara la policia encara manté oberta la investigació i no s'han pogut fer detencions.