La cara desfigurada, trets per tot el cos i les cames trencades. Així és com va aparèixer el cos d'un home de 30 anys a la Sima de Jinámar, a Telde, Las Palmas, el passat divendres. La Policia Nacional ha detingut una persona relacionada amb el crim, que tot apunta que podria estar vinculat a una revenja.

El cos va ser trobat en avançat estat de descomposició en un forat en aquest punt de Las Palmas. El cadàver va ser localitzat divendres passat, dia 4, per un home que va acudir a aquest lloc per mostrar l'avenc volcànic de Telde a un amic i es va sorprendre per la pudor que feia.

El cos a deu metres de profunditat

Quan va mirar a l'interior va veure el cos d'una persona a uns deu metres de profunditat. Amb l'ajuda dels bombers, la policia va treure el cos i van poder confirmar que presentava signes de violència. El cos tenia la cara completament desfigurada, trets per tot el cos i les cames trencades.

La Policia Nacional ha detingut un home de Tenerife relacionat amb el crim. Les restes de bales que es van trobar a la zona del crim, de molt difícil accés, han conduït als investigadors fins aquest home. La identificació del cadàver, que s'ha hagut de fer amb els tatuatges de la víctima, que no portava documentació, també han ajudat a clarificar el mòbil del crim.

Secret de sumari

La investigació segueix en marxa i sota secret de sumari, decretat pel jutge Julio Luis Wood, el titular del jutjat número 3 de Telde.