Un home de 69 anys ha mort a Jorcas, a Teruel, quan el caçador a qui acompanyava se li ha disparat l'arma mentre la netejava després d'haver acabat la batuda.

Els fets han passat aquest dijous al matí, poc abans de les deu. Al caçador, A.C.P., de 46 anys i veí de Jorcas, se li ha disparat l'arma de manera accidental mentre la netejava i es disposava a desmuntar-la, després d'haver anat a caçar guatlles. 

El tret ha anat directe a l'abdomen de l'home que l'acompanyava, M.G.E., un veí de la propera població de Camarillas de 69 anys. El tret li ha provocat ferides mortals i no se li ha pogut salvar la vida.

Els dos homes eren amics

Segons sembla, els dos homes eren amics, i la víctima havia sortit a acompanyar el caçador, segons les fonts de la Guàrdia Civil. Al lloc on s'ha produït aquest accident s'hi han desplaçat efectius de la policia judicial, per a prendre mostres, i també el jutge de guàrdia que ha ordenat l'aixecament del cadàver.

D'altra banda, l'home a qui se li ha disparat l'escopeta ha estat traslladat a la comandància de la Guàrdia Civil de Teruel, per a prendre-li declaració en qualitat d'investigat no detingut.

Després de declarar davant del jutge aquest divendres, l'home ha quedat en llibertat amb càrrecs sota una fiança de 6.000 euros. Està investigat per un delicte d'homicidi per imprudència greu.

L'home, segons sembla, està desolat per l'accident, i Jorcas ha suspès les festes patronals, que s'havien de celebrar aquests dies, com a mostra de condol.