Lucía Montero García porta deu dies en parador desconegut. La família d'aquesta jove de 30 anys no té notícies d'ella des que va desaparèixer sense deixar rastre el passat 2 de setembre a Monforte de Lemos (Lugo). Diverses associacions i la policia han compartit a través de les xarxes socials fotografies de la dona demanant la col·laboració ciutadana per localitzar-la.

Medicació

Segons el cartell que han difós els cossos d'emergència i l'entitat SOS Desaparecidos, la Lucía mesura 1,70, és de complexió prima, cabell ros i ulls blaus i porta ulleres graduades. A més, indiquen que té un tatuatge a la mà dreta i al coll. Fonts de la Guàrdia Civil i de la Policia han apuntat que els seus coneguts no tenen notícies d'ella des del passat 2 de setembre i, a més, han explicat que la jove necessita medicació.

La Policia Local d'A Coruña -que també s'ha sumat a les tasques de recerca- ha fet extensiva la crida a la col·laboració ciutadana i demana que qualsevol persona que tingui informació sobre el parador de la Lucía truqui als telèfons 092, 091, 062 o al 112.