L’empresa mPTech, la fabricant dels mòbils Hammer, busca l’home de 45 anys a qui li va explotar el mòbil a la butxaca a Traspinedo, a Valladolid. L’home va patir cremades a la mà i a la cama dreta després que el telèfon se sobreescalfés i explotés quan era al jardí tallant la gespa. L’home va sentir una explosió i va començar a sentir escalfor a la cama i, quan va anar a agafar el mòbil, es va cremar la mà.

L’home va patir cremades de primer grau a la mà i a la cuixa, i va haver de ser atès en un hospital.

L'empresa busca l'home

Ara, l’empresa, d’origen polonès, assegura en un comunicat al qual ha tingut accés ElCaso.cat que l’home afectat no s’ha posat en contacte amb ells ni amb el distribuïdor dels seus productes a l’estat espanyol, i el busquen per poder analitzar exactament què ha passat.

La companyia diu que està decidida a estar en contacte permanent amb l’afectat per entendre què va passar, i per això assegura que està intentant contactar amb el propietari del mòbil per intentar aclarir l’incident i les seves causes.

mobil hammer

Un mòbil de la marca Hammer

La seva intenció, diu l’empresa, és portar el mòbil a un centre d’investigació professional perquè els experts puguin analitzar-lo i determinar què és el que va passar exactament. MPTech ha expressat, també, el desig que l’home ferit es recuperi aviat i que tot plegat es pugui aclarir.

Un mòbil "tot terreny"

El mòbil que va explotar és un Hammer Energy. Es tracta d’una marca especialitzada en mòbils “tot terreny”, protegits especialment contra la humitat, contra la pols i contra les ratllades. L’home havia comprat perquè, per la seva feina a la construcció, és fàcil que li caigui a terra.

La víctima, segons va explicar a El Norte de Castilla, tenia pensat posar en mans d’un advocat una reclamació pels danys que li va provocar l’incident.