La Samantha i la Paula es petonejaven en un portal d’un carrer de València quan un algerià se’ls va apropar i els va preguntar si es podia unir. Les noies li van demanar que les deixés i, acte seguit, l’home les va insultar, escopir i pegar una pallissa. Els fets van produir-se el 17 de juny del 2018, però el judici va tenir lloc el dimecres, tot i que l’acusat no es va presentar i va haver de suspendre’s.

“Ens va pegar perquè no el vam deixar participar i no suporta veure dues noies besar-se”, explica la Paula, de 19 anys, que va patir una contusió al envà nassal a conseqüència de l’agressió. La seva nòvia, de 21 anys, també va patir lesions al colze. “Ens va dir guarres, lesbianes, asqueroses, que dues dones no poden petonejar-se al carrer”.

L'home va insultar-les, escopir-les i pegar-les

 

La fiscalia especialitzada en delictes contra l’odi considera que l’atac físic i verbal suposen “una agressió humiliant, vexatòria i atemptatòria contra la dignitat de les dues joves”. Per aquest motiu, sol·licita una pena de 15 mesos de presó i 3.900 euros de multa per dos delictes lleus de lesions i un delicte contra drets fonamentals i llibertats públiques, informa Levante-EMV.

“No podem seguir suportant aquestes coses, hi ha gent que arriba a uns límits que no són normals”, remarca la Paula. “Som persones que ens volem i no tenim per què aguantar això, som lliures de besar-nos amb qui vulguem”, conclou.