La policia busca dos nens de 7 i 12 anys per haver robat un cotxe a punta de ganivet a una dona d’uns 60 anys.

La dona estava aparcant, dissabte passat a la tarda, el seu cotxe, un Mazda 5 Takara, davant del seu garatge a Ipswich, a l'est d'Anglaterra, quan els dos nens se li van acostar. El més gran, d’uns 12 anys, va obrir la porta del conductor, va treure un ganivet i la va obligar a baixar del vehicle.

Després, els dos nens van marxar conduint el cotxe, que la policia va trobar hores després. La dona no va resultar ferida, però sí que va quedar en xoc per l’incident.

"No hem vist mai res semblant"

El portaveu de la policia de Suffolk, Tim Passimore, assegurava al Mirror que “no he vist res així en la meva vida”. “El que més m’espanta és que siguin tan joves: no entenc com dos nens poden aconseguir un ganivet i utilitzar-lo així”, alerta el policia, que ha posat el crit al cel per la falta de responsabilitat dels seus pares.

Els investigadors han fet una crida als familiars que puguin tenir constància d’aquests fets per ajudar-los a trobar-los. “No es tracta d’un problema habitual, però més val aturar-ho aquí”, asseguren.

La policia també ha lloat el comportament de la víctima, que no va perdre els nervis en cap moment tot i el xoc. Els veïns, per la seva banda, no van veure res, però sí que recorden haver sentit el motor del cotxe a altes revolucions mentre marxava del lloc.