La Guàrdia Civil continua buscant aquest dimarts la dona que va apunyalar el seu company de pis al municipi de Sant Josep d'Eivissa. Segons ha informat l'Institut Armat, encara no hi ha novetats sobre el parador de l'agressora, que va fugir abans que els serveis d'emergències van rebessin l'avís de l'incident. La víctima -un home de 48 anys d'origen marroquí- va ser traslladada a l'Hospital Can Misses, on va ser atesa pels serveis sanitaris.

Identificada

Els fets van tenir lloc sobre les 16.00 hores a la zona de Cala de Bou, quan la dona va agredir l'home, d'origen marroquí, amb un ganivet de grans dimensions. Fins al lloc de l'incident es van desplaçar agents de la Policia Local de Sant Josep i la Guàrdia Civil, que continuen buscant l'agressora, que està identificada.

Fonts de l'institut armat han explicat que l'agressió es va produir en el número 74 del carrer Es Caló, al domicili que l'agressora compartia amb l'home, amb qui no té una relació de parella. El Servei de Salut ha informat que la víctima va ser traslladada pel SAMU 061 per ferida d'arma blanca a l'hospital de Can Misses, on va ingressar a les 17.00 hores i va rebre l'alta a les 19.00 hores.