La policia ha reactivat la recerca de Dana Leonte, la jove romanesa de 31 anys desapareguda el passat 12 de juny al petit poble d'Arenas (Màlaga). Segons ha avançat Telecinco i ha pogut confirmar ElCaso.cat, els efectius desplegats estan buscant el cos de la Dana en una zona propera a uns dipòsits d'aigua al municipi.

Sergio Ruiz, el nòvio de la jove i principal sospitós de la desaparició- es troba dins d'un cotxe policial a l'espera que acabi l'operatiu.

Florín Leonte -el germà de la Dana- està de camí a Arenas en aquests moments per unir-se al desplegament de la policia. Després de conèixer la reactivació de la recerca, el familiar assegura que malgrat els nervis està bé i confirma que en Sergio es troba retingut en un cotxe de la Guàrdia Civil.

Deutes

La Dana es troba en parador desconegut des del passat 12 de juny. La jove vivia al petit poble d'Arenas amb la seva parella i la filla d'ambdós, de tan sols set mesos, quan va desaparèixer sense deixar rastre.

En Sergio va ser qui va donar la veu d'alarma i des del primer moment ha defensat que ell no té res a confessar i que té clar que la desaparició de la Dana ha estat voluntària. "Ella se n'ha anat perquè estava molt atabalada pels deutes. S'ha tret el mort de sobre", afirmava el jove el passat 4 de juliol en una entrevista per a ElCaso.cat.

Morta

Tanmateix, la seva versió contrasta amb la Florín Leonte. El germà de la jove romanesa assegura que "està morta" i apunta que els missatges amenaçadors d'un prestador que suposadament Dana va reenviar a la seva parella mentre estava fugint al seu país natal es van enviar des de la casa d'Arenas en la qual vivia la parella, informació que suggereix que els missatges els podria haver enviat en Sergio una vegada que la Dana ja es trobava desapareguda.