La recerca dels quatre desapareguts per la llevantada a la Conca de Barberà arriba aquest divendres fins a la zona de platges i del port de Tarragona, han explicat els Bombers. De fet, dijous al vespre es va localitzar una de les víctimes en aigües del port: Jaume G.V., un veí de Prades de 74 anys, tal com ha avançat ElCaso.cat.

Els equips d'emergències han reprès aquest divendres el dispositiu amb un vintena de dotacions, incloent especialista de muntanya i subaquàtics, així com mitjans aeris.

Queden quatre persones per localitzar

Es farà recerca extensiva per les lleres del riu per les dues bandes i fins a Valls, ampliant després cap a les platges. La policia local de Cambrils i Salou i la policia portuària de Tarragona s'encarregaran de fer aquestes recerques per la costa. Falta per trobar l'altre ocupant d'un vehicle que circulava per l'Espluga de Francolí, un camioner belga i una mare i un fill a Vilaverd.

A més de Bombers integren el dispositiu altres cossos i voluntaris, com els Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i la Creu Roja. Salvament Marítim fa la recerca en la zona marítima i policies locals de Cambrils i Salou s'ocupen de les platges. Agents de la Policia Portuària de Tarragona inspeccionen també la zona de molls del port.