Una dona embarassada de Terrassa va patir una brutal agressió en un autobús de Terrassa el passat 15 de maig. Ara, després de setmanes de recerca i de que la investigació s'hagi aturat, ha fet una crida per a localitzar els seus agressors.

F.T.S., embarassada de vuit mesos, va pujar en un autobús de la línia 7 de Terrassa, a la zona de Can Jofresa. Quan va anar a seure a la part posterior del bus, un grup de persones li van començar a proferir insults racistes. Al cap d'una estona d'increpar-la, una dona li va donar un cop de peu al ventre i un home li va propinar dos cops de puny a la cara.

Una dona jove que també viatjava a l'autobús va intervenir per aturar l'agressió, que no va anar a més. Després de travessar la ciutat, la dona va baixar, totalment desconcertada, a la zona de l'estadi Olímpic, des d'on va trucar el 112. Una ambulància la va traslladar, després, a l'Hospital de Terrassa.

La causa, arxivada per falta de proves

El cas va ser comunicat a l'ONG SOS Racisme, que va assumir la representació legal del cas un cop presentada la denúncia davant dels Mossos. Tot i això, la causa va ser sobreseguda provisionalment fins que no apareguessin més proves.

Davant d'aquesta resposta de la justícia, l'entitat ha decidit fer una crida als ciutadans que presenciessin aquesta agressió per intentar trobar testimonis que permetin reobrir aquest cas i trobar els culpables d'aquesta agressió.