Una de les dones ferides aquest dimarts en Cártama, a Màlaga, després de ser ruixada amb àcid, presumptament per l'exparella d'una d'elles, continua molt greu a l'UCI de l'Hospital Virgen de la Rosada, a Sevilla. Una amiga seva, que també va ser atacada pel jove, segueix en estat greu a l'hospital regional de Màlaga.

La jove que està ingressada a Màlaga segueix estable dins de la gravetat i té afectada el 20% de la seva superfície corporal. La noia que va ser traslladada a Sevilla amb cremades profundes en el 45% del cos segueix a l'UCI molt greu. Les dues han sofert danys en la cara.

Col·laboració ciutadana per caçar-lo

La Guàrdia Civil continua buscant un home, de 26 anys i nascut a Melilla com el presumpte autor del greu atac contra la seva exparella i una amiga d'elles. La Guàrdia Civil ha distribuït, segons ha pogut saber ElCaso.cat, imatges de l'home.

El jove, amb nombrosos antecedents, va llançar el líquid des d'un vehicle. L'home que busca la policia fins i tot té una ordre d'allunyament d'una altra dona. De moment, no se l'ha pogut caçar. La Guàrdia Civil ha demanat col·laboració ciutadana per poder-lo detenir.

Coche agresión Màlaga - EFE/Carlos Díaz

El cotxe on anaven les dues amigues va perdre el control i es va estavellar contra un fanal / EFE

Agressió de violència masclista

El presumpte autor dels fets havia mantingut una relació sentimental amb la conductora del vehicle agredida. En sofrir l'agressió, les víctimes van sortir corrent del cotxe i aquest va circular sense control fins que va col·lidir amb un fanal, mentre que l'agressor va emprendre la fugida.