Una nena de 9 anys de l'escola concertada Santos Acisclo y Victoria del Naranjo de Córdoba ha patit l'assetjament d'una companya de la mateixa edat. La víctima rebia els insults a través d'àudios de whatsapp, segons informa el Diario de Córdoba.

Alguns dels insults d'àudio que va rebre la petita van ser d'aquest estil: "Et llançaré perquè com no ets la meva millor amiga ni la de ningú... a veure, pobreta, no tens amigues, bé, les que tenies ja les has perdut... y per què? Per bruta, fastigosa i puta, com la teva mare". "De què tens por, que li diguem a tothom que ets una puta fastigosa?". "Com tu ploris a l'escola o facis mala cara, tu sí que t'assabentaràs".

Els pares han sol·licitat canviar d'escola la nena

Els pares han denunciat el cas a l'escola i a inspecció d'Educació. També han sol·licitat un canvi de centre per a la nena de cara al pròxim curs. L'escola ha activat el protocol que hi ha per a aquests casos i assegura que el tema ja està resolt. Els pares, en canvi, asseguren que no és així i no coneixen les mesures disciplinàries que el centre ha aplicat contra la nena que insultava la seva filla. La mare i el pare coincideixen també a destacar que d'algun temps ençà la seva filla té problemes per agafar el son i ha perdut la gana.

Inspecció d'Educació ha instat la família a denunciar el cas a la Unitat de Delictes Informàtics de la Policia Nacional, en considerar que l'assetjament es produeix fora del centre escolar i a través d'una xarxa social. La denúncia va ser registrada aquest dilluns davant de la Policia en la qual s'explica tot el que ha passat i la desconfiança dels pares amb l'escola, ja que el centre es va comprometre a informar cada setmana de l'evolució del cas, i segons els pares, no ho ha fet.

Aquest nou cas de bullying es coneix pocs dies després que un centre d'educació especial de Sevilla, estigués en el punt de mira pel presumpte maltractament psicològic, en aquest cas, d'algunes professores a alumnes del centre.