Dos joves de 19 i 20 anys han resultats ferits greus aquesta mitjanit després de ser apunyalats en una baralla entre bandes llatines al passeig de Las Delicias, al districte d'Arganzuela, segons han informat fonts d'Emergències Madrid.

El jove de 19 anys va rebre una punyalada per l'esquena i l'altre presentava cinc ferides per arma blanca, al tòrax i l'abdomen. Tots dos van ser estabilitzats per sanitaris de Samur-Protecció Civil al lloc dels fets i posteriorment van ser traslladats a centres hospitalaris.

Els dos ferits estaven estirats en la caçada quan van ser assistits

 

Així mateix, han assenyalat que els dos ferits estaven estesos a la calçada quan van ser assistits pels sanitaris a l'altura del número 137 del passeig de Las Delicias, a prop de la plaça de Legazpi, i que efectius de la Policia Nacional van realitzar la primera assistència als ferits.

El ferit de 19 anys va ser conduït a l'hospital Gregorio Marañón, i l'altre, el de 20, al centre hospitalari Doce d'octubre, han indicat les fonts. La Policia Nacional, que va comptar amb la col·laboració de la Policia Municipal, s'encarrega de la investigació.