La Policia Nacional ha detingut a Alcalá de Henares (Madrid) un home acusat d'apunyalar, deixant-lo ferit greu, al pare d'una coneguda de la seva filla, suposadament perquè les dues joves havien discutit prèviament.

L'agressió va passar dilluns sobre les 21:30 a la plaça Puerta del Gual d'Alcalá de Henares, on el Summa va atendre un home espanyol de 43 anys amb quatre ferides d'arma blanca a abdomen, coll i cuir cabellut, al qual va traslladar greu a l'hospital Gregorio Marañón, ha informat Emergències Comunitat de Madrid.

La víctima té quatre ferides d'arma blanca a abdomen, coll i cuir cabellut

 

Després de l'agressió, la Policia Nacional va detenir al lloc dels fets a un home espanyol de 35 anys com a presumpte autor, després de prendre testimoni a diverses persones que van relatar que l'agressor va apunyalar el pare d'una de menor que va acudir perquè prèviament l'ara arrestat havia intentat agredir la noia i uns amics, ha explicat la Jefatura Superior de Policía de Madrid.

Fonts de la investigació han precisat que, segons les primeres indagacions, el detingut estava en una marquesina d'autobús quan tres de menors que el coneixien -una noia i tres nois- se li van apropar i van discutir per una agressió anterior entre aquests menors i la filla de l'home.

El detingut va intentar agredir els tres menors, que van fugir i avisar el pare de la menor, que va anar fins a la marquesina i va discutir amb l'home fins a ser apunyalat, segons les fonts. L'agressor tenia diverses ferides a la mà, probablement fetes per si mateix, i va ser traslladat a l'hospital d'Alcalá.