El passat 29 de desembre la policia va rescatar una noia de 28 anys que havia estat segrestada en una cova durant quinze anys per un suposat bruixot que havia estat abusant d’ella amb l’excusa que estava posseïda pel dimoni.

15 anys d'abusos sexuals

Aquest terrible cas de violència sexual que s’ha prolongat durant 15 anys ha passat en una petita vila de la regió central d’Indonèsia. Al llarg d’aquest temps aquest xaman, identificat com a Jago, va fer creure als pares de la nena que tenia un dimoni dins i que només ell li podria treure.

Els pares van dur a la nena al xaman perquè la guarís 

Tal i com publica el diari The Jakarta Post, el malson va començar l’any 2003, quan els pares d’una nena de 13 anys van demanar a aquest suposat bruixot que li fes un tractament per curar els dolors que patia la seva filla.

Supuesto brujo Indonesia / Twitter

Jong, el suposat bruixot que durant 15 anys ha violat una noia segrestada / Twitter

L’home, que actualment té 83 anys, es va endur la nena i la va tancar dins una petita cova,  enganyant als pares dient-los que la seva filla havia marxat a Jakarta per treballar.

Segons fonts policials, el xaman li va fer creure a la menor que l’esperit d’un nen anomenat Amrin havia entrat en el cos del fals sanador i que per aquest motiu havia de tenir relacions sexuals amb ella.

Dos embarassos 

Les violacions van durar 15 anys i durant aquest temps la noia es va quedar embarassada dues vegades, tot i que l’home li va provocar els dos avortaments. Per obligar-la a seguir tenint relacions, el xaman amenaçava la menor assegurant-li que faria mal a la seva família, especialment a la seva germana.

Finalment, i precisamente gràcies al testimoni de la seva germana, la policia va localitzar la noia a la cova.

El testimoni de la germana

I és que la germana de la noia s’havia casat amb el fill del xaman i sabia pels veïns de la zona que Jong tenia retinguda la seva germana en una cova. Tot i les amenaces de matar-la, finalment va anar a la policia per denunciar el segrest.

Inestiguen més víctimes

Ara, el suposat bruixot s’enfronta a 15 anys de presó, un per cadascun dels anys durant els quals va violar la noia. La policia no ha tancat la investigació ja que sospita que hi podria haver més víctimes.