Indignació a Lleida per un botellón en plena pandèmia del coronavirus en un CAP de Lleida.

Botellón en un CAP a Lleida

Els fets van passar el divendres cap a les 23:12 a la teulada del CAP Balàfia-Pardinyes de Lleida, segon informa el diari Segre. Quan els agents van rebre l'avís, immediatament es van dirigir fins al lloc dels fets, al carrer Vidal i Codina.

Guardia Urbana Lleida / Twitter

Sancionen cinc nois de 21 anys que estaven fent un botellón a la teulada d'un CAP de Lleida / Twitter

Cinc nois de 21 anys sancionats

Quan els policies van arribar, van poder comprovar que, a la teulada del CAP, hi havia un grup de cinc nois fent un botellón, tot incomplint les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus. Els joves, en observar la presència dels agents de la Guàrdia Urbana de Lleida, van baixar de la teulada.

Els joves, uns nois de 21 anys i veïns de Lleida, van ser sancionats per saltar-se el toc de queda, per veure begudes alcohòliques al carrer i per embrutar l'espai públic, ja que van deixar les ampolles buides a la teulada. 

Per si no fos poc, un d'ells també va ser multat per consum de drogues. Els botellons són el caldo de cultiu ideal per contagiar-se de coronavirus i, malauradament, s'han convertit en pràctiques bastant habituals entre els joves. De fet, d'ençà que es va imposar el toc de queda, a Lleida ja han detectat més de 23 festes il·legals, fet que preocupa a les autoritats sanitàries.

Macrobotellón amb més de 140 persones

Lleida no és l'única ciutat on es fan botellons il·legals i, de fet, fa unes setmanes, a Barcelona es va organitzar un macrobotellón amb més de 140 persones al teatre Grec de Montjuïc, fet que va causar gran indignació a la ciutadania.