Un únic encertant de primera categoria s'emporta un espectacular pot de més de 3 milions d'euros de la Bonoloto. La butlleta guanyadora ha estat segellada a Aracena (Huelva)

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora de la Bonoloto d'aquest dilluns, 22 de juny, està formada per números majoritàriament molt baixos: 1, 3, 7, 10, 11 i 49, el complementari ha estat el 5 i el reintegrament, el número 8.

En concret, l'únic encertant de sis números ha guanyat un premi de 3.104.724,30 euros i ha validat la seva butlleta a l'administració de loteries número 1 d'Aracena (Huelva), situada a la plaça Marqués d'Aracena, 23.

Administración de loterías número 1 de Aracena (Huelva) / Loterías y Apuestas del Estado

Administració de loteries número 1 d'Aracena (Huelva) on s'ha segellat la butlleta de la Bonoloto premiada amb més de tres milions d'euros / Loterías y Apuestas del Estado

Premi de 5 + complementari a Calafell

De segona categoria (5 encerts + complementari) han aparegut 13 butlletes premiades que s'han segellat a Calafell (Baix Penedès), Elda (Alacant), Mérida (Badajoz), Palma de Mallorca, Los Barrios (Cadis), Linares (Jaén), Alcobendas (Madrid), Múrcia, San Adrián (Navarra), Montellano (Sevilla), dues a Madrid capital i una a través del canal d'internet de Loterías y Apuestas del Estado. Els 13 guanyadors de 5 + C cobraran 12.884,77 euros cadascun.