La Bonoloto d'aquest dimarts, 9 de juny, ha deixat un premi de més d'un milió d'euros a un únic encertant de primera categoria. També han aparegut tres encertants de segona categoria (5 + C) que cobraran gairebé 50.000 euros cadascun.

Combinació guanyadora

La combinació guanyadora està formada pels números 2, 11, 12, 22. 24 i 35, el complementari ha estat el 33 i el reintegrament, el número 5.

Més d'un milió d'euros

L'única persona que ha encertat els sis números s'endurà un premi d'1.136.664,83 euros i ha segellat la seva butlleta al despatx receptor número 7.255 de Mérida (Badajoz), situat al carrer de Santa Eulàlia, 66.

També han aparegut tres encertants de segona categoria (5 números + complementari) que han segellat les seves apostes a l'administració de loteries número 22 de Móstoles (Madrid), situada al carrer de Violeta, 22; a l'administració de loteries número 6 d'Algesires (Cadis), situada a l'avinguda Verge del Carme, 10, i un altre que ha segellat la seva butlleta a través del canal oficial de Loterías y Apuestas del Estado: www.loteriasyapuestas.es 

Premi milionari de l'Euromillones

Aquest dimarts, també ha deixat un premi important el sorteig de l'Euromillones. Es tracta del guanyador d''El Millón' que ha segellat la seva butlleta a través del canal oficial de Loterías y Apuestas del Estado i que s'endurà un milió d'euros. En el proper sorteig de l'Euromillones que se celebrarà aquest divendres, 12 de juny, hi ha un pot de 50 milions d'euros.