Amb una rebanadora de precisió. Només així els bombers de Vigo han pogut alliberar el penis d'un home d'un anell eròtic de metall, que va quedar encallat en el membre de l'home i que amb el pas de temps havia començat a tallar la circulació sanguínia de la zona.

Bombers Vigo

Els bombers de Vigo han hagut d'acudir a l'hospital a alliberar el penis de l'home / FLICKR

Hores de patiment i angoixa

Després de diverses hores d'intents frustrats, primer a casa i després a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo, als facultatius no els hi va quedar més remei que demanar ajuda als bombers, que es van veure obligats a fer servir maquinària de precisió. A causa de la duresa del metall de l'anell, els bombers van haver de fer servir una serra radial per tallar-lo per dos punts diferents sense provocar danys al pacient. Aquest tipus d'eines se solen fer servir per extreure anells encallats a dits, pel que se sol vessar aigua per reduir l'enorme calor que es genera amb la fricció.

Fantasies sexuals de final infeliç

Les pràctiques sexuals extremes no sempre acaben bé. I és que cada vegada és més habitual que homes i dones hagin d'anar als centres mèdics a resoldre algun contratemps provocat pel mal ús d'una joguina eròtica, o fins i tot de qualsevol aparell o estri ni de bon tros creat amb finalitats sexuals.

Hospital Cunqueiro Vigo

La intervenció es va dur a terme a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo / Viquipèdia

Fa uns anys, es va fer viral la notícia d'un home granadí que va haver de ser intervingut quirúrgicament en tenir el seu penis atrapat en un cilindre, un succés que va provocar que diversos sexòlegs alertessin sobre l'enorme risc que sorgeix quan s'utilitzen objectes no reglamentats per a, per exemple, introduir-los pel recte o la vagina a fi d'obtenir plaer, una de les fantasies sexuals més habituals que acaben amb el subjecte en qüestió a la llitera d'urgències d'un hospital.