Perd la memòria en un accident i no recorda el seu casament. Tres anys després, es torna a casar amb el seu marit.

Un accident el va fer oblidar tot el seu matrimoni

Es van conèixer per carta i mantenien una relació de dos anys abans que en Brayden Faganello li demanés matrimoni a la seva parella, la Laura. Tan sols nou mesos després d'un casament de somni, la seva nova vida en comú va donar un tràgic tomb. Ella va tenir un accident -li va caure un pal al cap-, produint greus danys cerebrals i una pèrdua total de la memòria.

"Em sentia atrapada" declara Laura a l'ABC News. "Em despertava i no sabia qui era la persona que era al meu costat". Per la seva part, Brayden afirmava que "se li trencava el cor davant de la situació... Vam passar de estar genial i riure a que ella no sabés qui soc...se espantava quan li deia t'estimo".

Es torna a casar amb el seu marit després de perdre la memòria en un accident / Instagram

Es torna a casar amb el seu marit després de perdre la memòria en un accident / Instagram

 

L'amnèsia en el dia a dia

Durant dos anys, en els quals van decidir continuar convivint, Brayden va provar de guanyar-se de nou la seva confiança amb notes diàries d'amor. Ella, després d'aquells dos anys li va dir "no puc viure en un matrimoni que no puc recordar, però sí que vull recordar-te i conèixer-te".

Donaran el "sí, vull" per segona vegada

"L'amor és més profund com més el treballes, necessita atenció, necessita que l'alimentis" sentència Brayden després de fer públic el seu nou compromís, que acabarà en casament el pròxim estiu.