La popular marca de gelats Ben & Jerry's ha llençat uns nous postres al mercat. Però aquest cop, destinats als gossos. A partir d'ara, les mascotes més consentides podran gaudir de cruspir-se un gelat de tant en quant. La seu de Ben & Jerry, a Vermont (Estats Units), admet gossos i, segons Detroit Free Press, sovint es passegen fins a 40 cadells per l'oficina.​ 

Helados para perros / Cedida

Nova gamma de gelats per gossos / Cedida

Nova gama de gelats per gossos

Ben & Jerry's ha treballat amb un nutricionista veterinari i amb les autoritats pertinents per "assegurar-nos de crear un regal segur i deliciós per als nostres cadells". Així doncs, la nova línia de gelats arrenca amb dos sabors: Pontch's Mix i Rosie's Batch, que porten el nom dels gossos dels 'jefes' de la companyia. Pontch és un bulldog francès i Rosie és un gos de rescat d’herència mixta, per si us interessa imaginar-los corrent lliurament per l'oficina i afartant-se de gelat. El sabor de Pontch's Mix és una barreja de mantega de cacauet i trenes bretzel. Per altra banda, la crema de carbassa i les mini galetes constitueixen el lot de Rosie. 

Aparentment, aquests gelats podrien fer salivar a qualsevol propietari. Però una disputa alimentícia entre gos i amo pels postres no és recomanable. I doncs, quina és la diferència? N'hi ha tan sols una: Malgrat que des de Ben & Jerry's s'afirma que tots els ingredients dels seus postres per gossos es troben a les receptes habituals dels seus gelats, afirma que en lloc d’utilitzar productes lactis utilitza productes basats en mantega de flors -els gossos són intolerants a la lactosa i només poden tolerar petites quantitats de lactis, segons American Kennel Club-. 

Gelats per 2,50 euros

Els preus dels gelats individuals són d'entre 2,50 € i 4 €. També hi ha disponible envasos múltiples amb quatre tasses de gelat, per uns 7 €. "Sabem que els nostres fans estimen els seus gossos i els tracten com a familiars", ha dit Lindsay Bumps, encarregat de promocionar la nova gamma de gelats canina de Ben & Jerry. I, per si de cas, afegeix -malgrat no haver-hi raons nutricionals de pes, tan sols de convivència-: "els nous gelats no estan etiquetats pel gaudi humà".